Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Letopisy rodu Shannara / The Shannara Chronicles S01E02 - Vyvoleni 2.cast (CZ)[TvRip][1080p] = CSFD 65% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Letopisy rodu Shannara / The Shannara Chronicles S01E02 - Vyvoleni 2.cast (CZ)[TvRip][1080p] = CSFD 65% Názov:Letopisy rodu Shannara / The Shannara Chronicles S01E02 - Vyvoleni 2.cast (CZ)[TvRip][1080p] = CSFD 65% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Seriál - Velikost:1.3 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2016-10-04 Peerov:1 (Seed: 0, Leech: 1)
    Zaner:Dobrodruzny,Fantasy Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Letopisy rodu Shannara / The Shannara Chronicles - Vyvolení - 2. část. 
    S01E02 

    Jazyk: Český 
    Titulky: Nie 
    Kvalita zvuku: AC3 / 6 kanálov 
    Kvalita videa: AVC / Advanced Video Codec 
    Krajina pôvodu: USA 
    Rok vydání: 2016 
    Délka: 39 min 
    Žánr: Fantasy / Dobrodružný 

     
     







    Popis: 

    Vyvolení 2/2  ( Chosen 2/2 ) 

    Mladý elf Wil se spolu s druidem Allanonem vydává na pouť, v jejímž cíli chtějí zabránit znovuprobuzení tajemných démonů. Lupička Eretria zjišťuje, že Wila připravila o vzácný magický elfí kámen. Elfí princezna Ambere začne mít poté, co se zařadí mezi tzv. vyvolené chránící bájný strom Ellcrys vidiny, že na elfí královtsví Arborlon zaútočí zlí démoni, před kterými království chránil právě strom Ellcrys. Ambere se vydává na pouť, během níž hodlá démony zastavit. Elfům přichází na pomoc druid Allanon, který má rovněž tušení, že síla Ellcrysu se vyčerpává a démoni znovu povstanou. Vyhledá proto mladého Wila Ohmsforda, jehož otec byl slavným hrdinou, který se démonům postavil. Wil zdědl po své zesnulé matce kouzelné elfí kameny elfidy, o které ho však okradla mladá loupežnice Eretria. Ta se se svým lupem svěří svému nevlastnímu otci, lupiči Cephelovi, který kameny poznává a slíbí Eretrie, že pokud mu přivede Wila, daruje jí svobodu. Wil a Allanon jsou mezitím pověřeni pátráním po Ambere, která si tajně dopisovala se svou tetou Pyrií. Pyria byla kdysi Allanonovou láskou, kvůli které na ni dokonce vlastní královská rodina zapomněla. Pyria a Allan se znovu setkávají a Pyria mu vyčítá některé staré křivdy. Mezitím ji však napadne démon vyvolaný tajemným Dagdamorem, který má za cíl elfí království znovu zničit. Démon Pyrii zabije a zaútočí na Ambere s Wilem. 

    Elfí království Arborlorn je po řadu let ochraňováno bájným stromem Ellcrys před zlými a zákeřnými démony. Ellcrys však začne hynout a elfové se musejí začít připravovat na rozhodující bitvu s démony. Shannara prozkoumává svět tisíce let poté, co byla zničena civilizace, jak ji známe. Rodina Shannarů má předky, kteří vládli antickou magií. Jejich dobrodružství mění strukturu celého světa. Seriál vzniká na motivy knižní série Shannara od Terryho Brookse, která vychází od roku 1977 a na kontě má již 25 dílů. První série dramatu je adaptací druhého dílu knižní série, který nese název The Elfstones of Shannara. 




       
       












    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    2
    AnnaBadova
    Ratio 0.78

    Clen

    22/10/2016 09.51.54
    dajte si uôoz to Letopisy rodu Shannara a tam mate vic serialov v cestine

    0
    Relic
    Ratio 1.86

    Member+

    08/10/2016 08.00.16
    caute
    pustil som si to na samsung s4 a seka sa to, ide mi to iba softverovo, hardverovy kodek pise chybu.

    0
    evik1
    Ratio 2.16

    Member+

    07/10/2016 20.33.18
    KDY BUDE DALSI DIL??? PROSIM

    0
    Argee
    Ratio 1



    06/10/2016 09.15.32
    Uploader Čau máš to od půlky posunutý (zvuk) a hodně nehraj si s videem když to ještě neumíš a už vůbec nenahazuj když to ani nezkontroluješ zkazilo mi to celej dojem  


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.296 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 05:55
    sql

    TOPlist